Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

Vladimir 518 SEPAR (SK, Pirat Army) ft. DJ MIKE TRAF...

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Doraž na událost tohohle léta, která předznamená velké pozimní Bigg Boss turné. 

Datum:25. 06. 15
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Je tomu už rok, co zástupci BiggBoss labelu v čele s PSH, Refewem nebo LA4, doslova zmasakrovali totálně narvanou pražskou Náplavku. Kdo onu akci zažil, jistě ví, o čem je řeč. Kdo nezažil, má šanci tuhle chybu napravit, protozě už ve čtvrtek 25/6, ovládne Prahu BiggBoss All Stars Team ve složení Vladimir 518, Orion, Hugo Toxxx, James Cole, Refew, LA4 & DJ Mike T, doplněn o slovenského Piráta Separa! Tedy jedinečná sestava, která tu pohromadě dlouho nebyla.

Celá akce se odehraje v zadní, nejširší části Náplavky (blíže k železničnímu mostu) a kromě zmíněných live shows se můžete těšit také na speciální BiggBoss merch shop, kde bude mimo jiné v prodeji limitovaná edice Navy T- shirts. 
Trika vytvořena ve spolupráci s OYC v designu od Pasty Onera si budete moci předobjednat už za pár dnů na Bigg Boss eshopu!

To vše podpořeno skvělou atmosférou pražské Náplavky a DJs ve složení Nerz & NobodyListen.
Náplavka 25/6 od 18:00, se vstupem for free!!!

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: