Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Letní filmová škola 2015

Letní filmová škola Uherské Hradiště

zpět na výpis akcí
 

Letní filmová škola Uherské Hradiště je řadu let největším nesoutěžním filmovým festivalem v České republice.

Začátek:24. 07. 15
Konec:01. 08. 15
Čas:13:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Již od roku 1964 je cílem akce rozšiřovat filmový obzor členů filmových klubů a filmových nadšenců (z nich velkou část tvoří středoškolští a vysokoškolští studenti) a seznamovat je s filmovým uměním v nových a netradičních souvislostech. Po roce 2000 zaznamenala LFŠ výrazný rozvoj – ze semináře primárně zaměřeného na členy filmových klubů se stala druhou největší filmovou akcí na území České republiky, kterou každoročně navštíví tisíce diváků (v posledních letech vždy kolem 6 000 návštěvníků). Filmy jsou promítány v sedmi sálech a dvou letních kinech rozmístěných po celém Uherském Hradišti. Letní filmovou školou pořádá Asociace českých filmových klubů.

Program najdete zde.

Letní filmová škola ...
Tel:
Uherské Hradiště
Uherské Hradiště
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: