Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
května

The reverend peytons big damn band

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Netradiční taneční blues z tradiční americké farmy!

Datum:16. 05. 15
Cena:370 Kč
Čas:19:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

The Reverend Peyton’s Big Damn Band je tříčlenná kapela z Indiany hrající směs blues, country folku a ragtime, říznutou punkem a rockem.

Kapela vychází z tradic delta blues a country, avšak kombinováním s modernějšími styly, netradičním a vlastním přístupem posouvá tyto žánry do zcela jiné dimenze. Tímto přístupem si získávají novou generaci bluesových fanoušků z celého světa. Kapela však neztrácí svou autentičnost, a inspiraci čerpá doslova ze svého okolí. Manželé Peytonovi totiž žijí na farmě obklopené lesy a toto prostředí z jejich písní doslova tryská. "Někteří lidé nevěří, že opravdu žijeme tak, jak se zpívá v našich písních.

Ale je to pravda. Breezy a já se máme opravdu rádi. Snažíme se dělat věci jednoduše, stejně jako to dělají lidé v Indianě od nepaměti. A my opravdu žijeme v lese a lovíme zvěř pro potravu.“, vysvětluje Reverend Peyton.

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: