Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
května

Princess Chelsea (Nz)

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Její Výsost indie popu Princess Chelsea se vrací do Prahy.

Datum:20. 05. 15
Cena:od 300 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Do Paláce Akropolis se 20. května vrací koncertní série Femme Fatale a díky ní zavítá do Prahy novozélandská zpěvačka a skladatelka Princess Chelsea.

Před třemi lety se proslavila skladbou The Cigarette Duet, která nasbírala na YouTube za tři roky bezmála devatenáct milionů shlédnutí. Chelsea ale rozhodně není hvězdou jednoho hitu, což dokazuje její druhé studiové album The Great Cybernetic Depression, které k nám přijede představit.

Z internetu se za poslední roky stala pro muzikanty vedlejší cestička ke slávě a Chelsea Nikkel alias Princess Chelsea se po ní vydala v roce 2012, když se její skladba The Cigarette Duet stala virální senzací. Duet nebo spíše hádku o škodlivosti kouření s Jonathanem Breem z kapely The Brunettes rychle nasbíral miliony diváků a svět si tak konečně všiml velkého talentu z Aucklandu. Čím je tedy Princess Chelsea výjimečná? I když vlastně většinu času zpívá o svém vlastním poměrně tuctovém životě, zní to v jejím podání jako to nejvíce vzrušující dobrodružství.

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: