Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
května

Vinohradský gurmet

Městská část Praha 3

zpět na výpis akcí
 

Akce pro všechny gurmety

Začátek:29. 05. 15
Konec:30. 05. 15
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

Na náměstí Jiřího z Poděbrad se ve dnech 29. a 30. května uskuteční Vinohradský gurmet, kde svůj sortiment představí restaurace, bary, cukrárny, kavárny a vinotéky z Prahy 3. Široký výběr gastroprovozen bude doplněn o další prodejce, především farmáře s domácími českými produkty.

Každá restaurace bude mít za úkol připravit nabídku pěti jídel s maximální cenou do 70 Kč. Jídla určená k obědu a večeři budou k mání formou finger food a budou mezi sebou soutěžit o nejlepší produkt. Svoje umění předvedou svoje umění např. Miminoo, Republika Žižkov, Lavička, Kopyto, Prádelna CAFé, Pekárna Kabát, Bistro Empras nebo Indian fast food Spice India.

Součástí programu bude samozřejmě doprovodný kulturní program. Přítomní si budou moci vyzkoušet i školu vaření, která bude na místě k dispozici, nebo pletení pečiva.

Městská část Praha 3
Tel:
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: