Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
června

Dream Theater

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Americký gigant progresivního rocku se 28.června vrátí do Prahy

Datum:28. 06. 15
Cena:od 990 Kč
Čas:18:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Dream Theater –  americký gigant progresivního rocku se 28.června vrátí do Prahy, aby zde uvedl první ze série nadcházejících jednodenních hudebních akcí Prague Sounds Good!

„Přestože červnová premiéra Prague Sounds Good se ponese v rockovém duchu, do budoucna bychom pod tímto názvem do Prahy rádi přivezli i umělce reprezentující jiné hudební styly. V tuto chvíli již s několika dalšími zajímavými jmény světové zahraniční scény intenzivně jednáme a není tak vyloučeno, že druhý díl Prague Sounds Good! uvedeme  ještě do konce roku“ prozradil Patrik Svitek za pořádající agenturu NuCoast, která v Čechách organizuje vystoupení Dream Theater letos již potřetí a která ve spojení s Nova Music u nás uspořádala již desítky hudebních akcí včetně festivalu Aerodrome (Metallica, System Of A Down), koncertu Bon Jovi nebo Rise Against, které v červnu opět uvede v Incheba Areně.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: