Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Vycházka po pražských pivovarech a pivnicích 

Datum:18. 04. 15
Cena:280 Kč
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Snad každý zná největší české pivovary jako Krušovice nebo Plzeňský Prazdroj, ale i Praha má svou bohatou pivní historii a mnoho kvalitních malých pivovarů a pivnic, které stojí za to navštívit. S našimi sládky jsme pro vás pečlivě vybrali ty nejzajímavější, do kterých se během dvou etap Tour podíváme.

Celý peloton povede naše zkušená průvodkyně, s kterou v rámci první etapy navštívíme tři vybrané pivovary – Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha, Klášterní pivovar na Strahově a pivovar a restauraci Pražský most u Valšů.

Začneme na Břevnově, kde si krátce povíme o historii pivovarnictví v Praze všeobecně i konkrétně o místním pivovaru. Po ochutnávce piva se přesuneme na Strahov a putování zakončíme kousek od Karlova mostu v pivovaru a restauraci Pražský most u Valšů, kde se můžete těšit na komentovanou prohlídku se sládkem a speciální ochutnávková pivní menu. 

Předpokládáme, že na konci našeho putování budeme již v dobré náladě, a tak v případě zájmu lze v U Valšů po oficiálním konci akce zůstat na večeři a další volnou zábavu:) Doufáme, že s námi rádi zůstanete. Zajistíme vám místa a obdržíte od nás také speciální slevový poukaz na konzumaci.

datum / čas konání – 1. etapa: sobota 18.4.2015 / 2. etapa: sobota 20.6.2015 / vždy od 14 hod.
▶ délka trasy – 4 hodiny
▶ místo srazu (1. etapa) – Břevnov (konkrétní místo bude upřesněno)
▶ akce se koná při minimálním počtu 10 účastníků
▶ maximální počet účastníků – 30 osob
▶ minimální věk účastníka – 18 let

Stověžaté příběhy
Tel: 606 746 377
Břevnov
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: