Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Čarodějnice na Ladronce

Městská část Praha 6

zpět na výpis akcí
 

Slet Čarodějnic na Ladronce je tradiční akcí nejen pro obyvatele Prahy 6, ale pro celé město i okolí. 

Datum:30. 04. 15
Cena:Zdarma
Čas:10:30 - 20:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Naše čarodějnice patří každoročně mezi největší filipojakubské oslavy u nás! Nejen díky svému bohatému doprovodnému programu, ale hlavně díky nezapomenutelné přátelské atmosféře jsou také akcí nejnavštěvovanější. 

SOUTĚŽE
Miss čarodějnice, Čarodějnice na kolečkách, soutěž o nejhezčí vyrobenou čarodějnici, soutěže pro nejmenší...  
 
KULTURA
Koncerty populárních kapel, DIVADELNÍ STAN, tanec, ohňostroj...

ČARODĚJNÉ SPECIALITY
Čarodějný salón/ dílna/ taneční škola/, drátkování...  
 
Největší a nejoblíbenější čarodějnický rej u nás se koná tradičně 30.4. v parku Ladronka v Praze 6. Letos poprvé začínají Čarodějnice na Ladronce už v 10:30. Hvězdou oslav je v letošním roce skupina Buty. Vstup zůstává zdarma

Nově připravené je také Design City, kde si zájemci koupí např. originální autorské šperky, hračky, oblečení, doplňky nebo třeba designové nádobí.

Milovníky divadla určitě potěší Divadelní stan, další novinka, kde se budou během dne střídat loutková i hraná představení.

Návštěvníci samozřejmě nepřijdou o opékání špekáčků. Prvních tisíc návštěvníků navíc dostane buřt zdarma, k dispozici budou i napichovadla. 

Večer na pódiu vystoupí En.dru, který pobaví děti i dospělé. Těšit se můžete na kombinaci beatboxu, zpěvu a kouzel s looperem. Třešničkou na čarodějném dortu bude však první letošní velký koncert známé skupiny Buty. Představí své nové album, ale nevynechají ani staré, známé hity. 

 

Městská část Praha 6
Tel:
Ladronka
Praha 6
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: