Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

V. Mišík & Etc 40

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

40-ti leté výročí

Datum:21. 04. 15
Cena:od 240 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Koncert „ETC 40“ je oslavou a poohlédnutím se za uplynulými čtyřmi desetiletími kapely. Na koncertech se kromě V. Mišíka a současné sestavy ETC objeví i Stanislav „Klásek“ Kubeš (kytara, zpěv), Vladimír „Guma“ Kulhánek (basa), Jaroslav „Olin“ Nejezchleba (violoncello, zpěv), zpěvák Pavel Bohatý a další bývalí členové kapely.

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes. Do současné chvíle vydala kapela 11 řadových alb, řadu kompilací a také 1 DVD k 60. narozeninám Vladimíra Mišíka.

 

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: