Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
dubna

Zelené pivo se žije na Zelený čtvrtek

Černý kohout

zpět na výpis akcí
 

Na Zelený čtvrtek Zelené pivo

Datum:02. 04. 15
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace

Zelené pivo vzniká spojením kvalitní vody, ječného sladu vyrobeného z toho nejlepšího moravského ječmene a toho nejjakostnějšího žateckého chmele. Pivo je vařeno tradičním způsobem na 2 rmuty. Do mladinového kotle se spolu s chmelem během varu přidává i bylinný výluh, který vzniká louhováním několika druhů bylin včetně kopřivy v horké vodě. Díky tomuto způsobu vaření má pivo plnou chuť a příjemnou hořkost. Svou sílu pak Zelené pivo získává spodním kvašením trvajícím osm dnů. Dlouhým zráním při teplotě 1 °C se pivo chuťově zaokrouhluje a získává svůj typický buket a říz.

Posledním krokem ve výrobě Zeleného piva je přidání likéru pod pečlivým dohledem našeho sládka. Nenechte si na Zelený čtvrtek ujít unikátní pivo charakteristické zelené barvy s bohatou pěnou, příjemnou vůní a neopakovatelnou chutí.

ZELENÉ PIVO STAROBRNO NA ZELENÝ ČTVRTEK 2.4. 2015
Cena piva bude 0,5 za 35,- a 0,3 za 30,- pro velký zájem z loňska jsme objednali 15 sudů, takže prodej piva bude až do vyprodání zásob.

Černý kohout
Tel: 608874923
Bublavská 308
Praha 5
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: