Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
července

Pražský triatlon Počernice 2015

H-triatlon

zpět na výpis akcí
 

Už počtvrté se roztočí kola Pražského triatlonu.

Datum:19. 07. 15
Cena:od 600 Kč
Čas:08:00 - 14:00
Kategorie: sport|běh a kolo, vodní sporty

4. ročník Pražského triatlonu pro všechny věkové a výkonnostní kategorie. Cyklistická část tentokrát pod kompletní uzavírkou a na asfaltovém povrchu. Limitovaný počet 450 startujících. 

Připravený bude prodloužený běžecký okruh, rozšířené depo a dvě občerstvovací stanice. Závod je určen pro všechny věkové a výkonnostní kategorie včetně dětí, které mají startovné zdarma. Závodníci si můžou vybrat z několika délek a obtížností tratí.

Součástí 4. ročníku budou tradiční doprovodné aktivity pro děti a dospělé. Těšit se můžete na dětské soutěže (ukázky hasičské techniky, skákací hrad, skákání v pytli, lovení rybiček, hod míčkem,…), aktivity pro dospělé (alkobrýle, tělesné poradenství, ukázky první pomoci,…).

Každý závodník obdrží startovní balíček (měření čipovou časomírou, startovní číslo se jménem, certifikát s potvrzením o absolvování závodu, finisherskou medaily, energetický balíček, čepice na plavání).

Podrobné informace ZDE.

H-triatlon
Tel: 000000000
Dolní Počernice
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: