Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Noc a Den Michala Hrůzy 2015

Datum:28. 03. 15
Cena:od 280 Kč
Čas:20:00 - 23:45
Kategorie: kultura|koncerty

Jeden z nejúspěšnějších autorů současnosti, Michal Hrůza, se po osmi měsících od úrazu vrací na koncertní pódia! "Návratové" tour, které ponese symbolický název NOC a DEN MICHALA HRŮZY 2015, bude zahájeno v Praze 19. března 2015 ve Fóru Karlín. Poté Michal se svoji Kapelou Hrůzy vystoupí v dalších sedmi městech - Karlovy Vary, Olomouc, Opava, Jihlava, Liberec, Tábor a Ústí nad Labem.

Jako support se představí spřátelené kapely Mother’s Angels a Lety Mimo.

Michal s Kapelou Hrůzy (Karel Heřman, Emil Kopta, Aleš Zenkl a Standa Matoušek) již od podzimu zkouší a pracují na dramaturgii koncertů. 

Na výjimečné show, která bude propracováná do nejmenších detailů včetně speciálních projekcí, světel a zvuku, zazní průřez Michalovou tvorbou, tedy největší hity jeho kariéry, ale i aktuální singly z dvojalba Noc/Den, které před Vánoci vyšlo v limitované edici.
Nebudou chybět ani oblíbené filmové a televizní hity jako "Zakázané uvolnění", "Duše do vesmíru", "Venuše" či zimní píseň "Sněhulák".

Lidový dům Karlovy Vary
Tel: 606 201 819
Školní 358/7
Karlovy Vary, 36001
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: