Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
dubna

SHOW neboli Silicon Hill Open Wednesday

Studentská unie ČVUT

zpět na výpis akcí
 

Hudební festival pořádaný studenty pro studenty

Začátek:28. 04. 15
Konec:29. 04. 15
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Silicon Hill Open Wednesday neboli SHOW je studentský projekt vzniklý v rámci projektů klubu Silicon Hill, jehož cílem je vytvoření open air studentského vícežánrového koncertu s doprovodným programem.

Projekt je určen především pro mladé hudební naděje z řad studentů, kteří se jinak k účasti na akcích podobného formátu dostanou jen zřídka. Jako účinkující se zde mohou představit širší veřejnosti, získat nové posluchače a cenné zkušenosti s vystupováním pro veřejnost. Získají také možnost vlastní prezentace před manažery z české hudební scény a získání nových kontaktů, čímž mohou v budoucnu zahájit svoji spolupráci.

Díky všemi oblíbené rekonstrukci strahovských kolejí není možné uspořádat akci jako open air. Ale rozhodně vás nechceme o nadějné začínající kapely ochudit a proto vzniká pod hlavičkou SHOW Strahovská noc! Dvoudenní akce ve strahovských klubech. 

Program naleznete zde.

Studentská unie ČVUT
Tel:
Strahov
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: