Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Otevření rozhledny Obora

Zoologická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Zdolejte letos jako první nejvyšší bod v zoo a podívejte se na svět očima žirafy.

Datum:21. 03. 15
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

V rámci měsíce zvířecích rekordů je víkend 21. – 22. března v pražské zoo věnován nejvyšším savcům planety, žirafám. V pavilonu Africký dům pro vás bude po celý den připravena informačních služba, u které si budete moci prohlédnout ukázky africké fauny a flory. Zkušení průvodci vám prozradí zajímavosti ze života žiraf. Zjistíte, jak dlouho žirafy spí, kolik mají krčních obratlů i proč je pro ně tak složité se napít vody.

V sobotu si nenechte ujít slavnostní otevření rozhledny Obora po zimní sezoně. V 11:00 nám se zpřístupněním 18 metrové rozhledny pomůže známá česká horolezkyně Lucie Hrozová, která zdolá rozhlednu jako první, netradičním, avšak sobě vlastním způsobem. Po celý den si budou moci malí i velcí návštěvníci zkusit sami rozhlednu zdolat. To jim budou stěžovat otázky o žirafách v každém patře rozhledny, bez jejichž správného zodpovězení nebude možné jít výše. Úspěšní řešitelé získají na vrcholu rozhledny drobnou odměnu na památku.

Zoologická zahrada h...
Tel: 296112230
U Trojského zámku 120/3
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: