Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
března

Jarní Bazárek A centra

A centrum

zpět na výpis akcí
 

Provětrejte své skříně a vyřaďte věci, které nenosíte.

Datum:15. 03. 15
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Pokud nám můžete věnovat dětské, těhotenské i dospělácké oblečení, které nenosíte, čisté boty spojené dohromady i drobnosti jako bižuterii, oděvní doplňky, kabelky, klobouky, čepice, dětské knížky nebo hračky z přírodních materiálů, přineste je do této doby na recepci A centra.

Přijďte si obnovit svůj šatník, věci budou k prodeji za minimální ceny (do 50 Kč za kus).

V malém sále bude paní Jana Součková se šicím strojem a za poplatek vám oblečení zkrátí, zúží nebo přešije podle vašeho přání.

Také zde najdete kolekci originálních ručně vyráběných kabelek. Budete si je moci prohlédnout, zakoupit nebo si objednat kabelku i podle vlastního návrhu.

Jako host přijde Bona o. p. s. a nabídne textilní výrobky své chráněné dílny - zvířátka, pastelkovníky, zavinovačky, kapsáře, maninely apod.

Pokud se rozhodnete strávit s námi celé odpoledne, můžete si u nás dát vegetariánské občerstvení.

Vstup na Bazárek je zdarma.

Výdělek z Bazárku využijeme na zakoupení sedacího pytle (jednoho nebo dvou, dle možností). Věci na Bazárek přijímáme od 23. února na recepci A centra.

A centrum
Tel: 224 811 190
Vítkova 10
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: