Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
března

Koncert Superhrdinů

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Na podiu se skrze velkofilmovou hudbu setkají filmoví superhrdinové.

Datum:07. 03. 15
Cena:od 350 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba


Vážení diváci a fanoušci filmové hudby,
s blížícím se novým rokem Vám pomalu odtajníme další tématický koncert, na který se můžete těšit již 7. března ve Společenském sále Kongresového Centru Praha.

Na podiu se skrze velkofilmovou hudbu setkají všichni známí filmoví superhrdinové, kterých po stříbrném plátně pobíhá rok od roku čím dál víc. A rozhodně nepůjde jen o vládce pavoučích sítí nebo tajemného strážce města Gotham. Svůj prostor, věříme, dostanou i všelijací dobyvatelé a chrabří bojovníci za spravedlnost.

 

Naší fantazii ani fantazii filmových tvůrců se meze nekladou. Jedno je však jisté – stejně tak jako ovládla Dvořákovu síň Rudolfina science-fiction, tak i superhrdinské schopnosti nezůstanou opomenuty. Věříme, že jí získáme i my, abychom Vám opět mohli zahrát to nejlepší z tohoto žánru.

Nebudeme Vás dlouho napínat, na koncertě se sejde opravdu superhrdinská elita!

Detailni informace ZDE

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: