Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
března

1. narozeniny hudebního časopisu Headliner

Malostranská beseda

zpět na výpis akcí
 

Pompézní narozeninová oslava 

Datum:12. 03. 15
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Historicky první číslo hudebního časopisu Headliner vyšlo 6. března 2014, jedinečný časopis o muzice se ve zdraví dočkal první svíčky na dortu a ve zdraví dál roste.

Pompézní narozeninová oslava proběhne ve čtvrtek 12. března 2015 pražské Malostranské besedě za asistence hudebních hostů a gratulantů. Věřte, že jména to budou exkluzivní, jejich identitu ale odtajníme těsně před samotným začátkem akce. 

Narozeninový večírek uvede vernisáž výstavy plakátů k mejdanu Bounce! Bounce!, která měla úspěšnou premiéru na sklonku loňského roku v opavské Galerii Obecního domu. Vernisáž začíná v 18.00 za účasti kurátora výstavy Jana Kunzeho, který představí plátna většiny výtvarníků Bounce! Bounce! z Čech, Slovenska, ale i USA, Indonésie, Litvy a dalších zemí. 

Výstava je neprodejní až na osm plakátů od Kaye Buriánka, který nedávno doplnil jádro redakce časopisu. Spolu s výstavou vyšla i digitální publikace, která přináší v podstatě celý katalog výstavy, jenž bude na vernisáži i fyzicky ke koupi.

 

Malostranská beseda
Tel: 257409123
Malostranské náměstí 21
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: