Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
května

Prague Fringe Festival 2015

Prague Fringe s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Mix divadla, komedie, hudby a zábavy!

Začátek:22. 05. 15
Konec:30. 05. 15
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, hudba

Eklektický mix divadla, komedie, hudby, tance a poezie se koná každý rok na několika jevištích na Malé Straně v Praze - Fringe festivalová extravaganza je něco, na co jen tak nezapomenete. Festival se pravidelně koná na konci května, kdy během 9 festivalových dní mají diváci unikátní možnost zhlédnout práci stovek umělců z celého světa. Ti přijíždějí do Prahy s tradičními i experimentálními představeními, které prezentují na jedinečných jevištích v historickém centru jednoho z nejkrásnějších měst na světě. 

Každý rok se na Malé Straně odehraje na 200 představení 40 různých divadelních show. Hraje se každý den od pozdního odpoledne do pozdního večera, kdy se všichni návštěvníci scházejí spolu s vystupujícími umělci ve Fringe klubu, kde pokračuje zábava do brzkých ranních hodin.
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: