Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
března

Michal Hrůza a kapela hrůzy

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Noc/den tour 2015

Datum:19. 03. 15
Cena:od 365 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Jeden z nejúspěšnějších autorů současnosti, Michal Hrůza, se po osmi měsících od úrazu vrací na koncertní pódia! „Návratové“ tour, které ponese symbolický název NOC a DEN MICHALA HRŮZY 2015, bude zahájeno v Praze 19. března 2015 ve Fóru Karlín. Poté Michal se svoji Kapelou Hrůzy vystoupí v dalších sedmi městech - Karlovy Vary, Olomouc, Opava, Jihlava, Liberec, Tábor a Ústí nad Labem. Jako support se představí spřátelené kapely Mother’s Angels a Lety Mimo. „Hudba je součástí mého životního štěstí a jsem rád, že se ke mně vrací,” říká Michal.

Všichni fanoušci, kteří Michalovi drželi palce a byli s ním v těžkých chvílích, se mohou těšit na neobyčejné vystoupení plné emocí a energie. Michal s Kapelou Hrůzy (Karel Heřman, Emil Kopta, Aleš Zenkl a Standa Matoušek) již od podzimu zkouší a pracují na dramaturgii koncertů. Na výjimečné show, která bude propracováná do nejmenších detailů včetně speciálních projekcí, světel a zvuku, zazní průřez Michalovou tvorbou, tedy největší hity jeho kariéry, ale i aktuální singly z dvojalba Noc/Den, které před Vánoci vyšlo v limitované edici. Nebudou chybět ani oblíbené filmové a televizní hity jako „Zakázané uvolnění“, „Duše do vesmíru“, „Venuše“ či zimní píseň „Sněhulák“.

Na pražském koncertě 19. 3. 2015, který bude zaznamenán Českou televizí, vystoupí řada Michalových hudebních přátel jako např. Xindl X, Anna K., Klára Vytisková a další.

„Od doby, kdy jsem Michala navštěvovala v Ostravě, jsem ani na minutu nepřestávala věřit, že den, kdy bude zase stát s kytarou na pódiu, stoprocentně přijde. A že je to tak brzo, je zázrak a já už se na ten jeho velký návrat neskutečně těším,” uvedla Anna K.

Předprodej vstupenek na tour NOC a DEN MICHALA HRŮZY 2015 startuje 15. ledna 2015. Předprodej na pražský koncert zajišťuje No Limits a jako dárek pro Michalovy fanoušky budou vstupenky bez navýšení poplatků. Vstupenky budou k dostání i v síti Ticketportal. Od 1. 2. 2015 pak budou moci zákazníci T-Mobile, generálního partnera tour, čerpat slevu ve výši 10 % na jakoukoliv vstupenku v obou předprodejních sítích. Speciální kód pro poskytnutí slevy získají pouze prostřednictvím mobilní aplikace Našim pro radost.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: