Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
února

Pohádková neděle

Premiere Cinemas

zpět na výpis akcí
 

Předpremiéra pokračování dobrodružství víly Zvonilky ve filmu.

Datum:08. 02. 15
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Kamarádka víly Zvonilky, víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a každý tvor je ve svém jádru dobrý. A tak se víla Chovatelka Fauna spřátelí s tvorem, který je tak odlišný od vílího světa. Jmenuje se Netvor, a už jen jeho jméno mu předurčuje nesnadný osud. Fauna tak musí bojovat za svého nového kamaráda, když se dostane do nesnází. A co na to řeknou její vílí kamarádky, pomůžou jí?  

15:00   Předpremiéra filmu Zvonilka a tvor Netvor  2D
15:20   Předpremiéra filmu Zvonilka a tvor Netvor  3D
15:50   Předpremiéra filmu Zvonilka a tvor Netvor  3D
16.30  Odpolední pohádkový program pro děti - malování na obličej, výtvarné dílničky atp.

Přijďte si užít zábavné odpoledne do PREMIERE CINEMAS! Pro každého malého diváka máme připravený malý dárek a tradiční bohatou TOMBOLU o pohádkové ceny. Po skončení projekce pak proběhne DOPROVODNÝ PROGRAM - malování na obličej a soutěže pro všechny. Svá místa si můžete rezervovat již nyní zde.

Premiere Cinemas
Tel: 728682909
Švehlova 1391/32
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: