Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
března

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra 2015 - ČVUT...

IAESTE ČVUT Praha

zpět na výpis akcí
 

Zjisti,, jaké jsou nabídky firem, najdeš inspiraci pro téma závěrečné práce nebo si můžeš vyhlídnout své budoucí vysněné zaměstnání.

Datum:04. 03. 15
Čas:09:00 - 16:00
Kategorie: poznání|ostatní

Přijď na 21. ročník Veletrhu pracovních příležitostí iKariéra do dejvického areálu ČVUT Praha, kde bude již tradičně vystavovat přes 100 firem z technických oborů. Můžeš se také těšit na doprovodné semináře a velkou veletržní soutěž.

Pokud si s sebou vezmeš životopis, můžeš si odnést nejednu pozvánku na pohovor! Využij této příležitosti a zjisti si, co daná firma nejvíce oceňuje a jaké fígle využít. 

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je pořádán studentskou organizací IAESTE. Veletrhy jsou zaměřené na studenty a absolventy technických vysokých škol. 
 

IAESTE ČVUT Praha
Tel: 224 352 659
Technická 4
Praha 6, 16607
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: