Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
února

Kryathlon

SkiPark Praha

zpět na výpis akcí
 

Opravdový zimní triatlon - zimní plavání, běh, běh na lyžích

Datum:01. 02. 15
Čas:09:00 - 12:00
Kategorie: sport|běh a kolo, vodní sporty

Vůbec první Kryathlon se uskuteční 1. února v Praze Velké Chuchli. Nová disciplína, která kombinuje zimní plavání, běh a běh na lyžích. Ten se uskuteční v zasněžovaném areálu chuchelského závodiště. 

Druhá a třetí disciplína je dostatečně známá, ale zimní plavání je pro většinu lidí neznámé. Je definováno jako plavání v plavkách a plavecké čepičce ve vodách o teplotě 4°C nebo chladnější. Je to velmi tvrdý sport. Ale investovanou energii bohatě vrací. Je otevřený všem zdravým lidem.

Tento vůbec první Kryathlon bude vzrušujícím a hodně náročným pro závodníky, kteří budou muset čelit plavání 250 metrů * v ledové řece, poté uběhnout 2,5 kilometru a nakonec uběhnout 5 kilometrů na běžkách. Jen jeden vyhraje, ale každý si nakonec bude moci říct: "Jsem Kryathlet".

* S ohledem na náročnost závodu bylo rozhodnuto, že na tomto prvním Kryathlonu bude speciální kategorie - plavání na 25m.

SkiPark Praha
Tel: +420 724 955 358
Radotínská 69/34
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: