Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

Pražské přívozy – ROPID

Království železnic

zpět na výpis akcí
 

Soubor přednášek o historii a současnosti pražské MHD v Království.

Datum:11. 04. 15
Čas:10:30 - 11:30
Kategorie: poznání|ostatní

Cílem Dopravního podniku a ROPIDu je prezentovat veřejností v roce 140. výročí zahájení provozu pražské Městské hromadné dopravy různé aspekty městské dopravy, se kterými není možno se běžně seznámit.


Přednášky budou probíhat jednou měsíčně v Království železnic v Praze u Anděla. V jeden den budou vždy dvě přednášky, první v 10.30 a druhá ve 14. hodin. Délka každé z přednášek je přibližně 45 minut a po ní je vždy prostor pro dotazy návštěvníků. Vlastní přednášky s projekcí budou probíhat v samostatné části expozice - Model Prahy. 

Uvedená témata přednášek představují hlavní linii obsahu přednášky, samotní přednášející pak mohou ještě doplnit další informace podle zpětné vazby publika. Cílem přednášek je seznámení široké veřejnosti s fungováním MHD, jejími specifiky a plánech do budoucna. To je důvod, proč jsou samotné přednášky vedeny nikoliv odborně, ale populárně naučnou formou srozumitelnou zájemcům od 8 do 140 let.

Království železnic
Tel: +420257211386
Stroupežnického 23
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: