Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Hitchcockovo Psycho, jak jste ho ještě neviděli. A hlavně neslyšeli.

Datum:19. 02. 15
Cena:890 Kč
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|kina, hudba

Filmoví fanoušci se můžou těšit na jedinečný zážitek. V polovině února se jim naskytne unikátní příležitost vidět americkou klasiku Psycho na velkém plátně v pražském Obecním domě za doprovodu Symfonického orchestru hlavního města Prahy FOK v čele s dirigentem Janem Kučerou.

Ojedinělý filmový koncert se uskuteční 19. února. Spojení nejklasičtějšího filmu režiséra sira Alfreda Hitchcocka s impozantním Smetanovým sálem a více než šedesátihlavým tělesem FOK, nemůže nikoho nechat na pochybách, že půjde o nezapomenutelný večer. Zvlášť, když symfonici zahrají veškerou hudbu v tomto klasickém hororu živě. Pokud jste dosud neměli u tohoto filmu husí kůži, při legendární scéně v koupelně vám ji zaručujeme. Autorem hudby je držitel Oscara Bernard Hermann, který má na vytvoření Hitchcockova úžasného filmového světa neodmyslitelný podíl. Film se bude promítat v originálním znění s titulky.    

Obecní dům
Tel: 222 002 119
Náměstí republiky 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: