Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

Noc literatury

Česká centra

zpět na výpis akcí
 

Festival nejen pro milovníky literatury

Datum:13. 05. 15
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:30
Kategorie: poznání|knihy

Letos se akce uskuteční na 23 místech v Dejvicích a na 34 dalších místech po celé České republice. Číst se bude na atraktivních či běžně nedostupných místech, jakými jsou například Dejvické divadlo, Hotel International, podzemní kryt z 2. světové války Nádraží Praha-Dejvice, Národní technická knihovna, kavárna Potrvá nebo Velvyslanectví Nizozemnského království.

Čtení probíhají paralelně - na všech uvedených místech se začíná v 18.00, ukázky se opakují vždy v půlhodinových intervalech až do 22.30. Sami si můžete zvolit pořadí míst, která během večera navštívíte.

Úryvky současných autorů bude interpretovat 23 známých hereckých osobnosti mimo jiné Ivan Trojan, Jiří Mádl, Lenka Krobotová či Vanda Hybnerová.
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: