Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Koncert anglického zpěváka a textaře

Datum:12. 02. 15
Cena:od 990 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

V jeho písničkách se mísí několik hudebních žánrů. Jsou v nich patrné prvky popu, r&b, folku, ale také třeba alternativního hip-hopu.

I přesto, že Ed vydal zatím pouze dvě studiová alba, podařilo se mu už dosáhnout obrovských úspěchů. V roce 2012 získal dvě ceny Brit Awards v kategoriích „nejlepší britský sólový zpěvák“ a „skokan roku“. Balada „The A Team“ z debutového alba + (plus), které vyšlo v roce 2011, mu vynesla ocenění Ivor Novello Award. Byla zvolena nejlepší písní po hudební i textové stránce. V roce 2013 si Ed díky ní vysloužil dokonce nominaci na cenu Grammy v kategorii „skladba roku“.

V USA se Ed Sheeran prosadil před dvěma lety, když zahostoval na albu Red, čtvrté desce Taylor Swift, a složil několik skladeb pro boyband One Direction.

Více info zde

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
Za elektrárnou 419/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: