Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
prosince

Hanba / Apolita / Skywalker / Benefit

Bajkazyl

zpět na výpis akcí
 

Benefiční koncert.

Datum:21. 12. 14
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty

KAPELA HANBA hlásí::
Do konce roku už odehrajeme jenom jeden jediný koncert a ten proběhne v neděli 21.12 v Praze na Náplavce. Společnost nám bude dělat parádní hc/punk kapela Apolita a taky kluci ze Skywalker, kteří zahrají speciální akustický set. Akce je benefiční pro Kuchařky bez Domova a celkově je koncipována jako vyjádření solidarity se všemi, kteří musí trávit (nejen) zimu na ulici. Právě proto se odehraje venku za jakéhokoliv počasí a pevně doufáme, že se tam sejdeme minimálně ve stejném počtu jako v létě. V barelech bude hořet oheň, k dispozici bude teplé vaganské jídlo pro kohokoliv, Bajkazyl bude mít vyjímečně otevřeno a my, Apolita i Skywalker do toho půjdeme naplno. Tak doražte podpořit dobrou věc, pokecat s kámošema u otevřeného ohně v centru Prahy a taky si zapogovat a zazpívat v kulichu (který po dlouhé době splní svůj původní účel) a s párou u huby. Začínáme v 18.00, vstupné je dobrovolné a do programu možná ještě přibude nějaké překvapení, tak buďte ve střehu. Teď mrkněte na linky níže, načerpejte informace o tom, jak fungují Jako Doma, poslechněte si Apolita a Skywalker a hlavně doražte. 

U této příležitosti proběhne sbírka spacáků a teplého oblečení, tak přineste na Náplavku vše, co můžete lidem bez domova do zimního období nabídnout! 

 

Bajkazyl
Tel: 111111111
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: