Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Strom splněných přání

Aquapalace Praha

zpět na výpis akcí
 

Rozsvítili jsme pro vás vánoční stromeček a budeme pod něj sypat chumelenici dárků.

Začátek:20. 12. 14
Konec:04. 01. 15
Čas:10:45 - 17:00
Kategorie: pro děti|Sport, Zábava

Letošní vánoční prázdniny jsou krásně dlóóóuhé! Ale v  Aquapalace Praha vám den uteče jako nic. Rozsvítili jsme pro vás vánoční stromeček a budeme pod něj sypat chumelenici dárků. A nebudou to dárky ledajaké, ale moc pěkné. Bude třeba si je trochu zasloužit, třeba se zúčastnit nějaké z mnoha soutěží, které pro vás o vánocích spouštíme, ale  na každého vítěze se určitě dostane.

Hry a vodní hrátky ve vánoční atmosféře jsou určeny menším i starším dětem, ale příležitost k parádnímu "vyblbnutí" budou mít určitě i dospělí. Nezapomeňte si naplánovat návštěvu aquaparku včas - a pokud to bude do Štědrého dne, tak můžete ještě na poslední chvíli nakoupit netradiční dárky přímo z Aquapalace Praha. Každý milovník tobogánů, vlnobití, ale hlavně relaxu a pohody určitě zajásá, když pod stromečkem najde např. zvýhodněné roční členství nebo nějaký pěkný balíček služeb "Luxusní den". 

Aquapalace Praha
Tel: 271104111
Pražská 138
Praha - východ, 251 01
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: