Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Silvestrovský Pub Crawl

Pub Crawl

zpět na výpis akcí
 

Netradičná procházka po barech.

Datum:31. 12. 14
Cena:2 500 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Dorazte do baru Pub Crawl, který se nachází v samém historickém centru Prahy, přidejte se k četným hýřilcům z celého světa a důstojně zapijte příchod nového roku. Večer započne malou rozcvičkou ve zmíněném baru, kde budete moci po dobu jedné hodiny vypít neomezené množství českého piva, moravských vín, šampaňského a panáků vodky. Po této solidní vzpruze budou následovat další čtyři podniky s rozmařilou atmosférou, jež vás budou očekávat s panákem zdarma na uvítanou. Při takovémhle rytmu je zcela pochopitelné, že budete potřebovat průvodce, aby vám ukázal cestu, neboť do posledního klubu, největší diskotéky ve střední Evropě (pět poschodí s jiným hudebním žánrem na každém z nich), se velmi pravděpodobně doplazíte (crawl anglicky). Vstup budete mít zajištěn díky VIP vstupence, která je zahrnuta v ceně, a tam budete moci vyčkat na půlnoční ohňostroje a užít si velkolepou party až do úsvitu slunce.

Příchod do posledního klubu nacházejícího se na břehu Vltavy poblíž Karlova mostu, je naplánován na 23.30, aby se předešlo dlouhým frontám, které se utvoří po půlnočním ohňostroji. Pokud se na ohňostroj budete chtít podívat, budete muset z klubu vyjít a při návratu se možná ocitnete ve frontě (ačkoliv už nic platit nemusíte). Opustit klub kvůli ohňostrojům však není povinností. Hlavní ohňostroj organizovaný městem navíc bude odpálen až první novoroční den večer.

Sraz: 31. prosince 2014 v 19.00 v baru Pub Crawl (Dlouhá 24 – 150 m od Staroměstského náměstí)
V ceně: vstupné do baru Pub Crawl a neomezená konzumace piva, vína, panáků vodky a champaňského, vstupné a panák na přivítanou v ostatních 4 klubech (Chapeau rouge, Double Trouble, Battalion et Karlovy Lázně) včetně VIP vstupu do Karlových Lázní, anglofonní průvodce

Pár upozornění!
Během večera nebude žádná možnost se navačeřet. Vřele vám doporučujeme navečeřet se před 19.00!
V zimě mohou noční teploty v České republice klesnout hodně dolu pod bod mrazu, proto si vezměte teplé oblečení. Kabáty si nicméně budete muset v každém baru nechat u sebe, aby se přesuny velkého počtu lidí z klubu do klubu nijak nezkomplikovali. Až na poslední zastávce v Karlových Lázních si je budete moci odložit do šatny.
Nedoporučujeme vám boty na velkých podpatcích, aby se vám nic nestalo, až se po konzumaci alkoholu budete pohybovat po pražské dlažbě, která v zimě klouže.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: