Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Time to say Goodbye aneb Tentokrát naposledy.

Datum:04. 04. 15
Cena:od 1 190 Kč
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|hudba

Říká se, že v nejlepším se má přestat a po dlouhém a nelehkém zvažování jsme se ke stejnému kroku rozhodli i my. 4. dubna 2015 se po čtyřech letech své existence Trancefusion naposledy představí v plné síle a rozloučí se se svými fanoušky. Trancefusion se za dobu své existence podařilo oslovit a zaujmout milovníky trance hudby ze všech koutů světa a stala se tak nedílnou součástí světové taneční scény.

Přinesli jsme na tuto scénu svěží vítr a podařilo se nám vybudovat silnou a uznávanou značku. Nastal ale čas posunout se dál. Stejně, jako to platí v mnoha jiných oborech, i na této scéně je potřeba určitá sebereflexe. Nebylo to pro nás rozhodně jednoduché rozhodnutí, ale jsme pevně přesvědčeni, že je lepší skončit v nejlepším a odejít ze scény na vrcholu, než se postupně začít přizpůsobovat mainstreamu a upadnout časem v zapomnění, jako se to stalo jiným světoznámým akcím.

Proto se chceme na jaře rozloučit s Trancefusion a všemi jejími fanoušky ve velkém stylu a chceme naposledy připravit našim fanouškům nezapomenutelnou čistě trance party. Přejeme si, aby se tato poslední a rozlučková edice stala oslavou taneční hudby, oslavou světové trance scény a to vše za maximální účasti našich věrných fanoušků a zejména předních světových představitelů tohoto hudebního žánru. Pokusíme se maximálně, aby tato noc nesmazatelně vstoupila do historie a zůstala nadlouho v paměti všech, kteří u toho osobně budou.

BTL Agency ale taneční scénu neopouští a má ve svých plánech mnoho dalších projektů na poli elektronické taneční hudby. Takže se budeme i nadále potkávat na různých akcích . Se značkou Trancefusion to ale bude opravdu naposledy v dubnu 2015. Staňte se tedy i vy součástí této velkolepé oslavy!

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: