Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
prosince

Electro Swing Fever v Roxy

Electro Swing Bohemia

zpět na výpis akcí
 

Proslulá Electro Swing Fever se 5. prosince vrací do Prahy! A to rovnou se dvěma zahraničními hosty a nabitým programem.

Začátek:05. 12. 14
Konec:06. 12. 14
Cena:od 150 Kč
Čas:21:00 - 04:00
Kategorie: zábava|party a kluby, elektroswing

 

Electro Swing Fever, hlavní electro-swingová party v ČR, už několikt zaplnila pražský klub Roxy k prasknutí. Vpátek 5. prosince ve 21.00 se vrátí na místo činu, a to naposledy v tomto roce. Jedinečná taneční noc vás přenese do zlaté éry swingu, časů noblesních dam a šviháckých gentlemanů. A v jejím nabitém programu se tentokrát objeví hned dva hosté z Německa.

 

Součástí Electro Swing Fever totiž bude koncert snad nejbláznivější electro-swingové kapely na světě berlínských Dirty Honkers. V Roxy předvedou pojetí swingu, které je novátorské, troufalé a zábavné, zároveň však nezůstává nic dlužno jazzovým kořenům. Druhým hostem bude frankfurtský Swingers' Club ve složení Malte Bernhard a Stefan Gee. Neboli DJské duo, jehož sety jsou nejen hudebně líbivé, ale i vysoce taneční.

 

Samozřejmě nesmí a nebudou chybět oblíbení DJs z Electro Swing Bohemia – Swing Thing, Papa Django, Paolo di Maki, Max W. a Swing Garden. Tito prvotřídní elegáni vám v Roxy předvedou, proč jsou nevyhledávanějšími electro-swingovými DJs v našich končinách. Než nastoupí na pódium, utáhněte si ještě pro jistotu tkaničky.

 

Mohlo by to být všechno, avšak ne. Čeká vás také charlestonový workshop, vintage koutek, cukrárna a fotokoutek. Na vedlejší stagebude hrát tradiční swing a probíhat celovečerní taneční workshop. Celkovou atmosféru dokreslí speciální dekorace a autorské projekce.

 

Odkaz na FB event: www.facebook.com/events/1579345615620545

Roxy Prague
Tel: 776813511
Dlouhá 33
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: