Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
prosince

Mikulášské jízdy parním vlakem

České dráhy, a.s.

zpět na výpis akcí
 

I letos se budou v Praze konat tradiční jízdy parního vlaku s Mikulášem a čerty a to o víkendu 6. a 7. prosince.

Začátek:06. 12. 14
Konec:07. 12. 14
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Zábava, S tatínkem

Těšit se můžete na vlak plný atrakcí - Cyklohráček. Pro všechny děti bude připraven malý dárek.

První prosincový víkend si můžete zpříjemnit vyhlídkovou jízdou nostalgickými vlaky po pražských nádražích. Vlaky budou taženy parní lokomotivou Šlechtična z roku 1949 a motorovým Brejlovcem.

Parní vlak pojede vždy z nádraží Praha-Braník a postupně projede několik tras po pražských tratích. V soupravě mikulášského parního vlaku budou vozy 3. třídy, tzv. Rybáky, a také bufetový vůz. Hlavně děti potěší vlak plný atrakcí - Cyklohráček. 

Zájemci mohou absolvovat také večerní jízdu noční osvětlenou Prahou po tzv. pražském Semmeringu. A na sobotní večer se bude na nádraží Praha-Braník konat ohňostroj. 

Kromě mikulášské družiny nebo sloníka Elfíka se o předvánoční atmosféru na nádraží v Praze-Braníku postarají také prodejci sladkostí a dalších dobrot. Žizeň utěšíte malinovou Ferdinádou a dospělí i pivem Ferdinand. 

Odjezdy parního vlaku z Prahy-Braníka:

sobota: 9:28, 12:00, 14:14, 16:45 hod.
neděle: 9:28, 12:00, 14:14 hod. 
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: