Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Boutique Market

Nové trhy

zpět na výpis akcí
 

Nabídka trhu je zaměřena na rodiny, expaty, matky s dětmi a všechny, kdo chtějí nakoupit exkluzivní a jedinečné dárky! 

Začátek:20. 12. 14
Konec:21. 12. 14
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 00:19
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Hala č. 13 Pražské tržnice bude o předvánočním víkendu, 20. a 21. prosince, hostit pokračování výběrového trhu Boutique Market. 

Na jednom místě najdete zboží, které lze označit slovem "boutique". Pozornost je zaměřena na vysoce kvalitní produkty, od delikates po designové výrobky. Pro výrobce těchto produktu je typická malá produkce, důraz na kvalitu, tradiční zpracování, inovativní myšlení a respekt k životnímu prostředí. 

Boutique Market se uskuteční ve vytápěné, vánočně naladěné industriální hale č. 13. Kromě možnosti nakoupit pro své blízké vánoční dárky v příjemné a poklidné atmosféře, si na místě budete mít možnost pochutnat na zajímavém občerstvení a relaxovat u kávy za poslechu DJs. Celý prostor bude nekuřácký.

Vstup je zdarma a bez bariér! 

Otevírací doba:
So, 10:00 – 19:00
Ne, 10:00 - 19:00

Pražská Tržnice
Tel: 775 635 426
Jateční
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: