Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
října

Souboj (vege) Chlebíčků

Containall

zpět na výpis akcí
 

Poslední říjnovou sobotu vypukne v Cihelné 4 válka - gastro válka! Máte dost munice?! Jestli jo, tak si přijďte zasoutěžit...

Datum:25. 10. 14
Čas:19:30 - 23:59
Kategorie: gastro|ostatní

Formát je následující: Doma si připravíte koncept svého chlebíčku/jednohubky, uvaříte a na místě to vše jen nastrojíte, aby si jedlíci mohli užít, co hrdlo ráčí :) Ve vašem zájmu je toho udělat, co nejvíce, aby se dostalo na všechny a všichni mohli hlasovat. Můžete soutěžit v týmech i jako jednotlivci. Ale POZOR!!! všechny chlebíčky musí být vegetariánské/veganské!!!

Bude se soutěžit ve dvou kategoriích - cena poroty (pouze jedno místo) a cena diváků (ocenění dostanou první tři). Odměnou vám bude nehynoucí sláva, diplom, odměna na baru a snad i něco dalšího (stále v jednání).

Lidé, kteří přijdou pouze na degustaci zaplatí manipulační poplatek 30kč, zatímco lidé, kteří přinesli vlastní výtvor neplatí nic (a samozřejmě mohou také soutěžit, ale nesmí hlasovat pro svůj výtvor).

Registrace soutěžících začne v 19:30 a od 20:30 začne degustace. Po vyhlášení výsledků bude párty pod taktovkou DJ Beduana!

Containall
Tel: 774564436
Cihelná 4
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: