Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
prosince

Petr Ludwig - Spokojenost, vyrovnanost a odolnost vů...

Cesta úspěšných

zpět na výpis akcí
 

Přednáška.

Datum:02. 12. 14
Cena:Zdarma
Čas:19:45 - 21:15
Kategorie: poznání|ostatní

90 % dlouhodobého štěstí není ovlivněno vnějším světem, ale způsobem, jakým mozek tento svět zpracovává. Pouze 25 % našeho pracovního úspěchu je předurčeno mírou IQ, ale 75 % je ovlivněno úrovní optimismu. Náš mozek v pozitivním nastavení pracuje výrazně lépe. Jsme o 31 % produktivnější, o 37 % lepší v prodeji, lékaři jsou o 19 % rychlejší a přesnější.

Připravili jsme 90minutovou přednášku v podání Petra Ludwiga, autora bestselleru Konec prokrastinace. Smyslem přednášky je předat metody tréninku optimistického životního stylu. Účastníci si odnášejí konkrétní postupy, jak zvládat emočně náročné stresové situace a jak dlouhodobě zvyšovat svoji každodenní spokojenost.

 Událost je určena pro veřejnost a je zdarma.

Cesta úspěšných
Tel:
nám Winstona Churchilla
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: