Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
října

Velkolepá vodní show ke startu Eurojackpotu

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Velkolepá vodní show po New Yorku k vidění také v Praze!

Začátek:09. 10. 14
Konec:11. 10. 14
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Při příležitosti prvního losování loterie Eurojackpot v České republice Sazka uvede unikátní vodní show! Vodní projekce, která slavila uspěch v New Yorku bude poprvé k vidění v Praze na Vltavě. Nenechte si ujít jedinečný zažitek a přijďte ve dnech 9. – 11. řijna na Náplavku na Palackého nábřeží mezi Palackého a Železničním mostem. Show začiná každý večer o půl osmé, deváté a desáté. Vstup je samozřejmě zdarma!

Kde: Praha, Rašínovo nábřeží, mezi Palackého a Železničním mostem – na tzv. Náplavce
Kdy: 9. – 11. října vždy od 19:30, 20:30 a 21:30
Vstup: ZDARMA, show proběhne za každého počasí

15minutová vodní projekce spotřebuje objem vody, který by stačil k naplnění 25metrového plaveckého bazénu až po okraj. A není divu, když je využívána vodní projekční plocha o rozměru 1000 metrů čtverečních! Voda bude při představení stříkat zhruba do výšky pětipatrového domu. Zážitkem bude i zvuk, který vás vtáhne do děje díky zvukové aparatuře, kterou měla zapojenou při svém koncertu třeba zpěvačka Madonna. Jen pro převoz aparatury a veškerého technického vybavení bude využito na 30 kamionů! Kabely, hadice a potrubí využívané v rámci představení přitom dohromady měří více jak 5 km.

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: