Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
února

Ennio Morricone

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Legenda filmové hudby

Datum:12. 02. 15
Cena:od 990 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Slavnějšího a úspěšnějšího filmového hudebního skladatele lze najít jen velmi těžko. Jediný hudební skladatel, který obdržel cenu Oscar za celoživotní dílo, Ennio Morricone,  se vrací do České republiky. Po obrovském úspěchu, při koncertu vyprodané O2 Arény v únoru 2014, se ve čtvrtek 12. února opět představí na stejném místě. Tentokrát se ale tento římský rodák přijede do Čech rozloučit. Jedná se totiž o zastávku v rámci jeho posledního turné.

Pětaosmdesátiletý velikán je autorem mnoha slavných především filmových melodií. Jeho skladby mnohokrát předčily samotnou vizuální kvalitu snímku, ke kterému byly vytvořeny.

Ennio Morricone se v pražské O2 Aréně rozloučí za doprovodu kompletního symfonického orchestru, který bude čítat více než 200 zpěváků a muzikantů. To, že jeho rozlučkový koncert bude velkým emotivním zážitkem, je po minulém vystoupení prakticky jasná věc.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: