Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

STREET FOOD FESTIVAL STROMOVKA

Tiskárna na Vzduchu

zpět na výpis akcí
 

Ulice jak ji neznáte!

Datum:12. 10. 14
Čas:10:00 - 23:59
Kategorie: gastro|ostatní

STREET FOOD FESTIVAL se vrátí 12. října 2014 opět do Prahy, tentokrát do STROMOVKY, konkrétně do tiskárny na Vzduchu (Areál Výstaviště 67).Po květnovém úspěchu z Holešovic (více než 5000 návštěvníků) a srpnovém z Brna (více než 3500 návštěvníků) jsme se rozhodli, že bychom si s vámi ještě rádi užili podzim právě kousek od prvního místa činu.

Heslo festivalu se nám tradičně nemění „…každý sám za sebe a všichni pro vás…“. 

Už jste zvyklí, že se vám předvedou profesionálové i amatérští performeři s tím nejlepším ze street foodu a tentokrát tomu rozhodně nebude jinak. Kvalitní, pestrá a originální nabídka jídel je jednou ze zásadních myšlenek STREET FOOD FESTIVALU. Zároveň se SFF zaměřujeme i na zajištění účasti zajímavých lidí, projektů, odborníků, hudby, ale i neziskových záměrů a převratných koncepcí. 

Akce je pro všechny, kdo se chtějí dobře najíst, rádi zkouší nové chutě, v multikulturní prostředí se cítí jako doma a baví je netradiční prostory, ale i pro další lidi, kteří se chtějí přijít prostě pobavit, poslechnout si dobrou hudební produkci a dozvědět se hodně zajímavostí při doprovodném programu. 
 

Tiskárna na Vzduchu
Tel: 737736343
Stromovka
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: