Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
září

Prague Allnighters

Baráčnická rychta

zpět na výpis akcí
 

Je tu znova, ten nejstylovější večírek ve městě.

Datum:26. 09. 14
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Připrav se na Prague Allnighters s pořadovým číslem 7. Uskuteční se 26. 9. ve skvělé Baráčnické rychtě v Praze na Malé straně, na místě s nezaměnitelnou atmosférou. Pánové vyžehlete si kalhoty, najděte klobouk, dámy vytáhněte ze skříní nejlepší šaty a zúčastněte se českého northern soul tanečního contestu, jehož vítěz pojede do legendárního britského klubu Blackpool Tower na mistrovství světa v northern soul.

Dlouho jsme ji slibovali, ještě déle o ní mluvili, ale už je doopravdy za rohem. Taneční soutěž v northern soul na Prague Allnighters vol. VII je tu! A protože ceny jsou luxusní, stejně luxusní bude i host večera. Těšit se můžete na Madeleine Gould z Velké Británie, která se loni na mistrovství světa probojovala až do semifinále. Za DJským pultem bude stát osvědčená sestava MR. CAT, DJ Buqi a DJ Path.

Na vítěze čeká zájezd do Velké Británie do klubu Blackpool na legendární The Togetherness Northern and Modern Soul Weekender (balíček obsahuje letenku, lístek na vlak London - Blackpool, vstupenku a kapesné na drinky! To vše pro jednu osobu). Druhý v pořadí dostane voucher na nákup stylového oblečení v internetovém obchodě Jump The Gun v hodnotě 100 liber a třetí pořádnou nálož Jägermeisteru, karton šesti lahví.

Baráčnická rychta
Tel:
Tržiště 555/23
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: