Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Hostování brněnského Divadla Feste na Nákladovém nádraží Žižkov pod hlavičkou Divadla LETÍ.

Datum:19. 09. 14
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Text pracuje s existencí fiktivní starověké civilizace nadlidí. Již před dávnými časy se ženy z této civilizace zbavily svých mužů. Později však zjistily, že i když již muže nepotřebují k reprodukci, něco jim ke štěstí chybí. Proto stvořily nás, lidstvo. Pro tyto ženy byl mužský princip spojen s destrukcí, a tak je naše historie plná válek a genocid.

Alexander se ocitá v laboratoři společně s podivínem TuTim a má se stát novým Adamem – praotcem vznikající lidské rasy. TuTiho čeká ještě horší úděl: má být – coby důkaz krutosti lidských vědců – zmražen zaživa v kryogenické komoře. Naivnímu TuTimu se však podaří vzbudit u počítače soucit a dostává se na svobodu, čímž historie lidstva nabírá zcela nepředvídaný směr.

Nákladové nádraží Ži...
Tel: 222116203
Jana Želivského
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: