Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
října

Annabelle - Premiérový víkend

Warner Bros. Entertainment

zpět na výpis akcí
 

Horor

Začátek:09. 10. 14
Konec:12. 10. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie:    John R. Leonetti
95 min
Herci:    Annabelle Wallis, Brian Howe


Naháněla divákům hrůzu již ve filmu „V zajetí démonů“, kde pro Annabelle všechno začalo. Skutečná panenka, schopná nevýslovného zla, je držena pod zámkem v okultním muzeu v Connecticutu, kde jediným návštěvníkem je kněz, který jí dvakrát za měsíc požehná. John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů.

Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: