Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
září

Podzimní dny českého medu na Jiřáku

Trhy na Jiřáku

zpět na výpis akcí
 

Okolo dvaceti včelařů a výrobců z medu navštíví náměstí Jiřího z Poděbrad, probíhá i obvyklý farmářský trh.

Datum:20. 09. 14
Čas:08:00 - 14:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy

Touto slavností chceme podpořit zázrak přírody zvaný český med a včelaře. Je to oslava ničím nenahraditelné potraviny, a s ní spojený program pro děti a živá muzika.

Příležitost vybrat si a nakoupit přímo od včelařů zásoby nejlepšího medu na zimu, která už o sobě tento měsíc dává vědět.

Pro děti :

  • Pohádka Perníková chaloupka, na kterou se můžou jen dívat, ale ti odvážní si v ní můžou i sami zahrát – pohádka začíná v pátek 11.00 a v 15.00, v sobotu v 11:00
  • Výtvarná dílna Srdíčka z lásky – namalujete si svoje dřevěné srdíčko jako dárek tomu, koho máte rádi (od 9 – 17 hod v pátek a od 10 – 14 hod v sobotu), dílnu vede výtvarnice Viola Benešová.

     
Trhy na Jiřáku
Tel: 774 003 640
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: