Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
září

POISON APPLE Open Air 2014

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Druhý ročník hudebního festivalu na podporu lidí zasažených povodněmi.

Datum:20. 09. 14
Cena:od 30 Kč
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Na třech podiích opět vystoupí přední čeští DJ's, producenti, muzikanti a zpěváci a moc si vážíme, že bez nároku na honorář. House, Drum and Bass, Hip Hop hlavně v těchto žánrech toho bude víc než dost. Pořádně vyladěný doprovodný program samozřejmě nebude chybět taky. Počasí je sice objednáno, ale každá stage je zastřešená a i kdyby kalit v pláštěnce přece nikomu nevadí. Festivalem se snažíme pomáhat lidem, kteří mnohdy během chvilky přijdou o všechno co celý život budovali. Nezapomínejme, že povodně byly a zase budou! Vstupné budete házet přímo do zapečetěných kasiček a celá jeho výše poputuje na povodňový účet organizace ADRA.Tohle vše a ještě víc vás čeká v MOLO Párty stanu. Místo kde je rozhodně nej výhled na vodu a beach kurty.

Žluté lázně
Tel: 244462193
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: