Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Dřív než půjdu spát - Premiérový víkend

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Strhující thriller v produkci Ridleyho Scotta, v hlavních rolích s Nicole Kidman a Colinem Firthem

Začátek:18. 09. 14
Konec:21. 09. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

REŽIE: Rowan Joffe

HRAJÍ: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff, Dean-Charles Chapman

STOPÁŽ: 92 min

Vzpomínky: právě ty definují, kým jsme. Bez paměti člověk přestává existovat. A právě takto žije Christine (Nicole Kidman) která po autonehodě ztrácí paměť pokaždé, když večer usne. Každý nový den je tak pro ni první a zároveň poslední. Její manžel Ben (Colin Firth) jí každé ráno trpělivě vypráví její vlastní život a obětavě se o ni stará.

Stejně tak psychiatr doktor Nash s jehož asistencí si Christine natáčí video deník a snaží se vzpomenout na události, které předcházely jejímu zranění. Tyto záznamy však Christine jednoho dne prozradí: Nikomu nevěř! Ale, lze se však vůbec dopátrat pravdy o minulosti, když jediné, co znáte, je dnešek?

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: