Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
září

O koních a lidech - Premiérový víkend

Film Europe

zpět na výpis akcí
 

Když se lidé chovají jako koně a koně jako lidé

Začátek:04. 09. 14
Konec:07. 09. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie:    Benedikt Erlingsson
Hrají:    Ingvar Eggert Sigurðsson, Charlotte Bøving, Steinn Ármann, Helgi Björns, Halldóra Geirharðs
Stopáž: 81 min


O koních a lidech je snímek, který již delší dobu chyběl v našich kinech: skutečný film o koních. Debut islandského režisére Benedikta Erlingssona je velkolepým příběhem vyprávěným z pohledu koně. Jaký vliv mají lidé na koně a koně na lidi? Jsou věci skutečně takové, jaké jsou, když se na ně podíváte očima koně?

Vtipný, nádherný a citlivý příběh zasazený do čisté, islandské krajiny získal již řadu zajímavých filmových ocenění, včetně 6 cen Edda Award (islandská obdoba Oscarů, kde film zvítězil v kategoriích Režisér roku, Scénář roku, Nejlepší film, Herec roku, Nejlepší kamera, Nejlepší speciální efekty a ve zbývajících kategoriích byl nominován)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: