Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Zjistěte, co dělají zvířata po zavírací době!

Datum:02. 08. 14
Cena:250 Kč
Čas:20:30 - 23:59
Kategorie: pro děti|Příroda

Každý srpnový pátek a sobotu budou mít návštěvníci pražské zoo možnost zúčastnit se večerních prohlídek v horní části areálu. Během nich se dozví mnohé zajímavosti ze života zvířat, ale i perličky z chodu zoo. Kromě toho zažijí skutečně netradiční situace. 
„Návštěvníci zjistí, jak tráví noc sloni, jak se ukládají ke spánku žirafy nebo jak aktivují ve večerních hodinách hyeny čabrakové,“ popisuje Petra Caltová z Oddělení programu a obsahu. „Celá procházka probíhá pouze za svitu průvodcovských baterek. Atmosféru potemnělé zoo dokreslují například stáda sitatung, jejichž oči ze tmy doslova září.“

Večerní prohlídky začínají vždy ve 20.30, 21.00 a 21.30 hodin. První skupina je určena rodičům s dětmi, kterým průvodce přizpůsobí výklad i tempo. Vstupné na noční prohlídku je 250 korun pro dospělého, 160 korun pro děti – v ceně je zahrnut vstup do zoo i parkovné. 

Vzhledem k omezené kapacitě je nutné se na prohlídku předem objednat na telefonním čísle 296 112 230 nebo na e-mailové adrese pr@zoopraha.cz. Večerní prohlídky s odborným průvodcem poběží v pražské zoo až do konce prázdnin.

 

Zoologická zahrada h...
Tel: 296112230
U Trojského zámku 120/3
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: