Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
října

Alice Francis & Band (D)

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Alice Francis, královna nové éry moderního swingu, se vrací  do Prahy.

Datum:23. 10. 14
Cena:od 385 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Kdo jste u nás 7. listopadu 2013 byl, můžete potvrdit, že to byl jeden z nejlepších večírků, které jsme tu na podzim měli. Krásná a sympatická Alice Francis, oblečená do provokativních kostýmů, předvedla za podpory svých muzikantů parádní show. Alice umně snoubí moderní pop s hlasy těch největších jmen swingové historie jako Billie Holiday nebo Eartha Kitt a vytváří tak svůj unikátní styl. Její debutová deska St. James Ballroom vyšla v září 2012 a obsahuje dohromady 17 tracků. Z alba na vás dýchne atmosféra swingové éry 20. let vkusně promíchaná s rozmanitými vlivy popu, hiphopu, elektra a latina. Vše drží pohromadě průzračný zvukový kabát Goldielockse a všestranný hlasový projev talentované Alice Francis. Nikdo asi nemůže lépe posoudit kvalitu tvorby Alice Francis než Parov Stelar, DJ a producent, jenž je zdaleka nejvlivnějším představitelem neo-swingového žánru. Fakt, že sám Parov nabídl Alice spolupráci na remixu k prvnímu singlu „Shoot Him Down“, hovoří za vše.

Vstupenky v předprodeji 350 Kč (+ poplatky), na místě 450 Kč.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: