Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
července

KOMIKS (Warehouse party & Streetart Exhibition) w/ P...

Podnik

zpět na výpis akcí
 

Program párty v duchu pop-art, komiks a street art.

Datum:25. 07. 14
Cena:200 Kč
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

MUSIC
PATRICK TOPPING (Hot Creations, UK)
Dj Schwa (Beef, Shades Of Gray)
Lumiere (Buddha Bar)
Fatty M (Roxy)
Oli_N (Phonica records)
Saku (Soundfeer)
Endless Illusion Djs
Alex Aniska (Debut)
Patrick (Kopr)

ART
Tomáš Němec, Martin Poš, Přemek Novák, Yudoe, Silver, Close, Seim, Drol, Kinocirkus Vjs.

VISUALS
Kinocirkus www.facebook.com/kino.cirkus.page

Druhý díl warehouse party Komiks se uskuteční v pátek 25. července v Praze v prostorách Chemistry Gallery a v novém klubu Podnik (ex Divus). Denní program nabídne mnoho uměleckých aktivit, výstav a rozmanitý hudební doprovod jak v prostorách známé galerie Chemistry, tak venku na ulici formou open-air happeningu. To vše jen 2 minuty chůze od metra Vltavská.

Návštěvníci budou moci sledovat živě proces tvorby uměleckých děl. Streetartové umělce zastoupí Yudoe, Silver, Close, Seim, Drol a další. Barvy jim poskytne obchod Graffneck. Pokud jste fanoušky klasické malby, tak se můžete těšit na výstavu portrétů malíře Tomáše Němce, který vystaví díla z této kolekce vůbec poprvé. Na své si přijdou i fanoušci analogové fotografie, tu zastoupí talentovaní fotografové Martin Poš a Přemek Novák. Zároveň bude v prostorách The Chemistry Gallery probíhat výstava 22:22 2.

Nedílnou součástí celé akce bude večerní párty ve vnitřních prostorách Podniku. Tyto alternativní prostory uchvátí nejednoho návštěvníka svým osobitým designem podmíněným speciálními videoprojekcemi a mappingem od uskupení Kino Cirkus. Hudební lahůdkou pak bude letošní objev roku, elektronický producent a dj Patrick Topping. Patrick je zástupcem slavného labelu Hot Creations, který táhne soudobou elektronickou scénu. Večerní a noční program se ponese v duchu nejkvalitnějšího undergroundového house a techna. 
Určitě si nenechte tento Komiks, na kterém si dávají djové a promotéři Lumiere, Schwa a Fatty M extra záležet, ujít. Celou akci odstartujeme v 17:00. 

Podnik
Tel: 775 224 086
Bubenská 1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: