Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
července

Faraoni starého Egypta

Království železnic

zpět na výpis akcí
 

V Království železnic si užiješ nejen spoustu zábavy, ale také ponaučení. 

Datum:12. 07. 14
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Chceš vědět, co je to kartuš a k čemu se používala? Zajímá Tě, jak byli pochováváni faraoni? Přijď se v sobotu 12.7. podívat do Království železnic a dozvíš se nejen to. Během krátké ukázky z programu Atlantis Centra: Domu zážitků navíc dostaneš možnost na chvíli se také stát starověkým vládcem a napsat si do kartuše své jméno v hieroglyfech! S překladem do hieroglyfů Ti pomůže krásná Egypťanka ve společnosti starověké mumie. Dozvíš se také mnoho zajímavostí o tom, jak mumie vznikaly, ale třeba také jak se lidé ve starověkém Egyptě oblékali nebo líčili.

Těšíme se na Tebe v sobotu 12.7. v Království železnic! Akce pořádáme ve spolupráci s partnerem Atlantis Centrum: Dům zážitků. Na akci se platí běžné vstupné do expozice Království železnic.

Království železnic
Tel: +420257211386
Stroupežnického 23
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: