Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

The Tap Tap poprvé v Klánovicích. S kapelou vystoupí host: DAN BÁRTA.

Datum:07. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: kultura|koncerty

POZOR!!! Koncert se uskuteční na dvoře ZŠ, kapela The Tap Tap vystoupí na venkovním zastřešeném pódiu a bude spolu s AVON pochodem zahajovat podzimní projekt pořádaný neziskovou organizací NADOSAH, o.p.s. "ZDRAVÉ KLÁNOVICE 2014".

Kapela The Tap Tap je kapela složená z tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na českých festivalech (Rock for People, Mezi ploty, Trutnov Open Air Music Festival) a v zahraničí (v roce 2012 na LOH v Londýně, dále také v Moskvě a v předchozích letech v Madridu, Varšavě, Bruselu).

Mezi poslední velké úspěchy kapely patří například vystoupení na Pražském jaru, uspořádání 1. ročníku festivalu Pojď dál nebo nevídané charitativní akce (paralelně konaných koncertů v Praze, Brně a Ostravě) - Koncertu proti konci světa. Dále také již třetí ročník Mikulášské v Opeře, která byla také vysílaná v přímém přenosu na ČT2 a ČRo2.

V současné době The Tap Tap chystá turné spojené s výstavou černého humoru na téma handicapovaní a další zahraniční cestu, tentokrát do Izraele. Mimo to The Tap Tap pokračuje v rozvoji multifunkčního bezbariérového vzdělávacího centra - STUDEO.

Vstupné dobrovolné, výtěžek koncertu bude věnován dětem z Jedličkova ústavu

 

 

KC Beseda Klánovice
Tel: 245 019 061
Slavětínská 120
Praha 9, 19014
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: